Τρόποι Πληρωμής

Τρόποι πληρωμής.
1. Με μετρητά για ποσά μέχρι 500,00€ χωρίς Φ.Π.Α. στο κατάστημα μας, στο Παλαιό Φάληρο επί της Οδού Δημητρακοπούλου 2 & Αχιλλέως 100.

2. Μπορείτε να εξοφλήσετε το κόστος της παραγγελίας σας και τις λοιπές συμφωνημένες χρεώσεις και επιβαρύνσεις μέσω αντικαταβολής, δηλαδή με την καταβολή του οφειλομένου ποσού στον εξουσιοδοτημένο προς είσπραξη, διανομέα της εταιρείας μας κατά την παράδοση των προϊόντων στον τόπο παράδοσης (κατόπιν συνεννόησης).
Σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις, η αντικαταβολή είναι δυνατή μόνο για ποσά έως €500 (μη συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ) με έκδοση τιμολογίου πώλησης κατόπιν συνεννοήσεως.
Αν επιλέξετε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με αντικαταβολή θα επιβαρυνθείτε με το κόστος χρήσης της συγκεκριμένης υπηρεσίας, αφορά ταχυμεταφορές και μεταφορικές εταιρείες.

3. Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με κατάθεση του ποσού στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό:
Τράπεζα Πειραιώς Λογαριασμός όψεως: 517 608 542 0479  -  IBAN --- GR 81 0172 1760 0051 7608 5420 479 . Δικαιούχος: M.D.E. EXOPLISMOS ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΜΟΝ ΙΚΕ.
Θα πρέπει να καταθέσετε το ακριβές ποσό της παραγγελίας σας μαζί με τις λοιπές συμφωνημένες χρεώσεις και επιβαρύνσεις. (Σε περίπτωση συναλλαγής απο διαφορετική τράπεζα τα έξοδα της τράπεζας επιβαρύνουν τον πελάτη).
Ως αιτιολογία κατάθεσης να δώσετε το όνομα και την διεύθυνση που δηλώσατε κατά την παραγγελία.
Το αποδεικτικό κατάθεσης πρέπει να αποσταλεί στην εταιρεία μας μέσω μήνυματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο exoplismosmde@gmail.com ή nickraft@gmail.com.
Εφόσον η εταιρεία λάβει τη σχετική επιβεβαίωση πληρωμής από τη συνεργαζόμενη τράπεζα και μόνο τότε θα ξεκινήσει τη διαδικασία αποστολής των εμπορευμάτων παραγγελίας - κατασκευής.

4. Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με μεταφορά στον λογαριασμό μας στη VIVA ή με πιστωτική κάρτα, μέχρι 12 δόσεις – ισχύουν όροι και προυποθέσεις και μπορείτε να ενημερωθείτε για αυτούς τηλεφωνικά στο 215 545 9041/ 215 560 3931 ή στο φυσικό μας κατάστημα.